Utisci roditelja o promenama kod svog Malca Genijalaca

2738

Koncentracija, memorija, fokus, samopozudanje, samopoštovanje, poboljšana pažnja …

Sigurno ste do sad imali priliku da čujete ili pročitate koje su sve dobrobiti Malca. Neki od vas su možda bili skeptični i pitali se da li je to zaista tako.

Odlučila sam da porazgovaram sa roditeljima nekih od naših Malaca Genijalaca i da vam oni prenesu svoje utiske i mišljenje o promenama koje su primetili kod svoje dece.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Vojkan Savić – Ratkovo

„Moj sin je od septembra u školici Malac Genijalac. Oduševljena sam, rezultati su zapanjujući. Mnogo bolje uči, pažnja je poboljšana i zainteresovan je za rad. Skoncentrisan je i sve zadatke rešava sa lakoćom. Mislim da je mentalna aritmetika nešto najbolje što mogu da priuštim mom detetu. Svakome bih je preporučila“- kaže Dragana Savić, mama Vojkana Savića.

Vojkan je učenik u Školi Malac Genijalac u Odžacima. On je u školu krenuo u septembru 2017. godine, a rezultati su već vidljivi. Vojkan je bio jedan od učenika koji su učestvovali na Međuškolskom takmičenju u Beogradu u decembru 2017. godine, i postigao je zavidan rezultat.


Kalina i Nađa Valašek – Čelarevo

Mama naših učenica Kaline i Nađe Valašek koje idu u školu Malac Genijalac u Bačkoj Palanci neskriva zadovoljstvo.

„Upisala sam decu u Malac zbog sticanja samopouzdanja. Taj cilj je ostvaren. Pored samopouzdanja deca imaju bolju koncentraciju i pažnju na časovima. Postižu i odličan uspeh u školi. Starija ćerka je išla i na takmičenje iz matematike.

Veoma sam zadovoljna radom učiteljica, a deca obožavaju da idu u Malac. Prija im takav rad, a posebno strpljenje koje učiteljice pokazuju prema njima“ – izjavila je Milanka Valašek.

 


Petra Sikora – Bački Petrovac

„Kao roditelj bila sam bespomoćna, nisam nalazila način da doprem do svog deteta, nikako nisam uspevala da je navedem da se skoncentriše na gradivo koje uči“ – ovako sa nama započinje razgovor Katarina Sikora, mama učenice Petre iz Bačkog Petrovca.

„Sad se ona osamostaljuje, daleko lakše se skoncentriše i bolje pamti nego ranije. Zaista mislim da je plan i program izuzetan. Lično meni Malac je došao kao spas u zadnji čas. Želim svom detetu najbolje, i zato smo tu“, zaključuje Katarina.

 


Jovan Stojičić – Ratkovo

I mama našeg učenika Jovana Stojičića,  želela je da svoje iskustvo i utiske podeli sa vama. Jovan je takođe bio učesnik Međuškolskog takmičenja, i zauzeo je 4. mesto u Mentalnom delu, u izuzetno jakoj konkurenciji.

„Na početku želim da kažem da je Jovan želeo da se upiše u Malac Genijalac čim je čuo da će se otvoriti u Odžacima. Mi kao roditelji nismo mnogo znali o tome, ali smo ga podržali. Sada, nakon punih pet meseci pohađanja škole Malac Genijalac, možemo reći da se nismo pokajali. Šta više, Malac je veoma pozitivno uticao na Jovana. Primetili smo da mu je koncentracija mnogo bolja nego ranije, ima veću želju za učenjem i lakše prelazi školsko gradivo. Takođe i memorija mu je mnogo bolje razvijena. Pored toga, sa zadovoljstvom odlazi na časove i stekao je mnogo novih drugara“, ističe Dragana Stojičić.

Upis u školu Malac Genijalac je u toku. Saznaj više OVDE

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here