Uspešni nastupi obe selekcije OK Panonija

Pionirke na korak do četvrtfinala Pionirskog prvenstva Vojvodine. Seniorska ekipa OK Panonija nastavlja sa odličnim igrama.

619

Seniorska ekipa nastavlja sa odličnim igrama

SREMSKA KAMENICA: U XIII kolu Druge lige Srbije OK Panonija je na gostujućem terenu, u direktnom duelu za preuzimanje petog mesta na tabeli, porazila domaćina OK „Lavice“ rezultatom 3:0.

Utakmica je odigrana u petak (9.02.) u poprilično nezagrejanoj sali Edukonsa u Sremskoj Kamenici. Odbojkašice Panonije su u sva tri seta, uprkos tome sto su Lavice diktirale tempo igre, uspevale da u završnicama preokrenu rezultat u svoju korist. U trećem setu je domaćin poveo sa čak 20:12, ali su gošće velikom upornošću, istrajnošću i strpljenjem privele utakmicu kraju maksimalnim rezultatom 3:0.

„OK Panonija iz utakmice u utakmicu prikazuje sve zreliju i odgovorniju igru, sa sve manje grešaka, a sve više strpljenja u nadigravanju sa protivnikom. Čestitam svim devojkama na pobedi,a izdvojila bih i pohvalila igru Milice Knežević i Ivane Zorić. Milica je u presudnim momentima utakmice preuzimala odgovornost i bila pokretač ekipe. Ivani servisi su u trećem delu igre, od rezultata 20:12 za protivnika, pa do samog kraja utakmice, doveli do preokreta i pobede bez izgubljenog seta.“ – izjavila je za BaP VESTI trener Nataša Borki.

Pionirke na korak do četvrtfinala Pionirskog prvenstva Vojvodine

NOVI SAD: Pionirke Panonije su u subotu (10.02.) gostovale vršnjakinjama iz ekipe Dunav Volley-a, i tom prilikom zabeležile svoju 2. pobedu u grupi V, pionirskog prvenstva Vojvodine.

„Zadovoljan sam maximalnom pobedom od 3:0. Malo smo grešili, što se pokazalo i na rezultatu. Sve odbojkašice su dobile priliku da igraju i iskoristile je. Sledeće kolo, igramo sa ekipom Banatskog Novog Sela. Upravo ta utakmica će nam biti ključna za prolazak u četvrtfinale pionirkog prvenstva Vojvodine“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević.

Panonija je domaćin ovog meča, ali još nije poznat tačan termin odigravanja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here