Pionirke OK Panonije sve bliže četvrtfinalu prvenstva Vojvodine

694

OK Panonija – Pionirska selekcija

BAČKA PALANKA: Pionirke Panonije su u sredu 14.02. u sali Gimnazije odigrali svoju 3. utakmicu pionirkog prvenstva Vojvodine, grupe V i tom prilikom zabeležile i treću pobedu savladavši ekipu Banatskog Novog Sela, rezultatom 3:0.

Ovom pobedom, bliže su cilju, a to je četvrtfinale ovog takmičenja.

One trenutno zauzimaju 2. mesto iza Kleka Srbija-šume.
U sledećem kolu OK Panonija gostuje upravo u Kleku.

Posle dužeg vremena poraz seniorske ekipe

BAČKA PALANKA: Odbojkašice OK Panonija su 17.02. na domaćem terenu pretrpele poraz od trećeplasirane ekipe na tabeli, ekipe Volley Star iz Kljajićeva rezultatom 3:1.

Prvi set je posle preokreta bio i jedini set koji su Bačkopalančanke osvojile. Gošće su iskoristile svoje iskustvo i bez većih problema sa sobom odnele 3 boda.
„Evidentan je pad u igri odbojkašica Panonije, što je nakon niza pobeda bilo i očekivano. Naš cilj za ovu sezonu je odavno ispunjen, ali nas ovaj jedan poraz neće zaustaviti da do kraja sezone potvrdimo svoj kvalitet i pokažemo da sa ubedljivo najmlađom ekipom u ligi, čvrsto držimo svoju poziciju u gornjem delu tabele. Devojke su sigurno dale svoj maksimum, ali ovog puta to nije bilo dovoljno za pobedu.“ – izjavila je nakon meča trener domaće ekipe Nataša Borki.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here