Utisci roditelja o promenama kod svog Malca Genijalaca (2)

6186

Da škola može biti zabavna i da se u nju može ići sa osmehom, dokaz su naši polaznici.

Pozitivna slika o tome, oslikava se u komentarima i utiscima roditelja čija deca idu u školu  Malac Genijalac.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Sergej Lovre – Kulpin

Mama našeg učenika iz Bačkog Petrovca, Sergeja je svoje iskustvo želela da podeli sa vama: „Dobra organizacija, odlična komunikacija i saradnja sa učiteljicom, program osmišljen tako da deca igrajući se, uče mentalnu aritmetiku. Osmeh na licu mog deteta, svaki put kad polazi i kada se vrati sa nastave iz Malca, dovoljan je da ja kao roditelj budem zadovoljna! Sergej je istovremeno krenuo u 1. Razred osnovne škole i u Malac Genijalac, tako da vam mogu reći da predviđeno školsko gradivo savladava sa lakoćom, logički razmišlja, povezuje i primenjuje naučeno“. – Lejla Lovre


Marko Golić – Mladenovo

Marko Golić

Marko Golić je naš učenik u školici Malac Genijalac  u Bačkoj Palanci, i on je sad krenuo u drugu godinu školovanja, tj završio je osnovni i krenuo napredni nivo.

Njegova mama je primetila niz promena kako u školskim, tako i u svakodnevnim aktivnostima. Ona kaže sledeće: „Pozdrav svima, kod Marka sam primetila da mu se mnogo poboljšala pažnja, koncentracija, logika, a stekao je i samopouzdanje. Pošto nikada nije bio takmičarski nastrojen, zaista sam ostala zatečena kada sam primetila da se to umnogome promenilo, i da ima sve veću želju za napredovanjem i boljim uspehom“ – izjavila je mama Srđana.


Dunja Kiš – Tovariševo

Dunja Kiš

„Sve pohvale za školicu Malac Genijalac. Nešto novo, produktivno za decu“ – ovako sa nama započinje razgovor Dunjina mama, i dodaje: „Sve pohvale za učiteljice, pristup deci, prenosenje znanja… Kod svog deteta sam primetila pozitivne promene u savladavanju gradiva u redovnoj školi, mnogo lakše i brže prihvata gradivo, brzo pamti. Preporučila bih svima školu Malac Genijalac”.

 

 

 


Lazar Tomić – Bačka Palanka

Lazar Tomić

Lazar je naš učenik iz Bačke Palanke, predškolac, koji je jako zavoleo Malac, i uvek dolazi sa osmehom. Ništa mu nije teško i uživa u svakom novom izazovu. Njegova mama, je sa nama podelila viđenje iz njenog ugla: „Uz Malca je shvatio šta znači imati obaveze tipa domaćeg koji se ne buni da uradi i voli. Srećan je kad ide u školicu i nema osećaj da to traje dva sata. Za dete u tom uzrastu zaista jako logično i racionalno misli, povezuje stvari i primenjuje ih u svakodnevnim okolnostima. Prezadovoljna sam!“

 


Ana Srdić – Bačka Palanka

Ana Srdić

„Moje dete pohađa školu Malac Genijalac drugu godinu, i nijednog trenutka nismo zažalili što smo je upisali. Ana rado odlazi na nastavu. Zadovoljni smo tokom kojim ide mentalno sazrevanje našeg deteta i smatramo da je na to dosta uticalo to što mentalno računa. Primetila sam da je napredovala u pogledu bolje koncentracije, pažnje, bržeg učenja gradiva, korišćenje računskih operacija koje još ni u školi nije učila. Mentalna aritmetika je nešto najbolje što smo mogli da pružimo našem detetu, a dokaz za to je njeno angažovanje oko rešavanja zadataka za Malac, a van školskih aktivnosti je, što je u današnje vreme jako teško probuditi kod dece“ – izjavila je Danijela Srdić.

Inače Ana je naša učenica, koja trenutno pohađa 2. razred osnovne škole, a bez ikakvih poteškoća rešava zadatke u množenju, kako na abakusu, tako i mentalno. Jako voli da vežba, da napreduje, i da joj stalno zadajem nove izazove kako bi bila sve bolja i bolja.

Upis u školu Malac Genijalac je u toku. Saznaj više OVDE

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here