Izložba papirnih cvetova Duške Zorić u Pirate baru

2067

Pirate Bar u okviru svoje akcije Nedelja je za kulturu ovih dana predstavlja još jednu umetnicu. Bačkopalančanka Duška Zorić je pronašla inspiraciju u dekoraciji cveća. Ono što je razlika između njenih cvetova i priorodnih jeste samo materijal. Njeni cvetovi, osim što su izrađeni sa puno ljubavi jesu trajni i predivno izgledaju. 


 

– Sama dekoracija je nesto što jako volim, radila sam u par cvećara, tako sam i došla na ideju o papirnim cvetovima, posećujući razne, uglavnom strane, sajtove vezane za dekoraciju. Cveće jako volim i ovo mi je savršeno leglo kao hobi i opuštanje u slobodno vreme koje uhvarim pored deteta. Pored ovoga bavim se honorarno dekoracijom slatkih stolova.
Pitali smo Dušku koliko je komplikovana procedura pravljenja ovih cvetova
Što se tiče same procedure pravljenja sve se radi ručno. Pravim puno različitih vrsta i šablona papirnih cvetova, ali meni omiljeni su papirne ruže. Njih je ujedno i najteže napraviti. Trebalo mi je neko vreme dok nisam usavršila šablon za njih, sama sam ga pravila po principu koje sam viđala na stranim sajtovima onih koji se bave ovom tehnikom. Za jednu ružu mi u proseku treba sat vremena, da se sve iscrta, isece, sastavi.
Nekada to bude u toku dana kada mi dete spava, a nekada to bude i do 5 ujutru gde se uživim i neznajući koliko je sati. Volim da svaki cvet bude savrsen pa makar za to trebalo više vremena.
-Što se tiče proizvoda koje pravim za sada su to bili setovi od par cvetova za dekorisanje prostora, velike papirne ruže na stabljici, boksevi sa cvetovima, točiri, kutijice u koje ubacujem personalne cokoladice (za koje sama radim pripremu za štampu).
Pirate Bar je ovom prilikom omugućio svim svojim posetiocima da uživaju u lepoti Duškinih prelepi cvetova od 04 do 08 marta. Svi posetioci će imati priliku da pogledaju uživo kako to izgleda.

Eto vam prilike da uz kafu budete okruženi pravim umetničkim delima, a i s obzirom da je se bliži dan posvećen ženama, da svojoj dami uberete jedan cvet koji nikada neće uvenuti.


Pirate Bar je jedan od najpopularnijih klubova u Bačkoj Palanci, mesto koje je zasluženo zauzelo svoje mesto u samom srcu našeg grada. Pirate Bar predstavlja mix kluba i kafane, fenomenalan prostor u kome se pomeraju granice dobrog provoda. Tamo možete uživati od jutra uz kaficu ili neki topli napitak, ili provesti zanimljivo veče sa svojim prijateljima.
Nalazi se u ulici Milana Kurepe 7b, u Bačkoj Palanci.
Takođe možete posetiti njihovu facebook stanicu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here