четвртак, април 18, 2024
Насловна Спорт Фудбал Trener FK Radnik: U Palanku po bodove!

Trener FK Radnik: U Palanku po bodove!

Danas od 15 časova na Vavi: OFK Bačka - FK Radnik

668

SIMO KRUNIĆ: Želimo da zadržimo kontinuitet

Nakon dva remija i jedne pobede i ostvarenih pet bodova za početak drugog dela prvenstva, Radnik želi da i danas u Bačkoj Palanci protiv Bačke nastavi u tom ritmu.
– Želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara i ovih rezultata. Sa druge strane, idemo u goste ekipi koja dobro igra kod kuće. Imali su niz loših rezultata koje će verovatno želeti da prekinu – čulo se na konferenciji FK Radnik od trenera Sime Krunića.

Utakmica Bačka – Radnik igra se danas (7. marta) u Bačkoj Palanci sa početkom u 15 časova.

– U sve tri utakmice postigli smo zavidni nivo igre, mogli smo imati koji bod više, ali moramo biti zadovoljni postignutim i bez obzira na to gde i sa kim igramo. Najvažnije je ne izgubiti – kaže strateg Surduličana i dodaje:

– Sa tim razmišljanjem idemo u Bačku Palanku, još jednom timu koji se bori za opstanak, kući igra jako čvrsto i jako dobro i mi moramo zanemariti njihov rezultat u prošlom kolu. Sa druge strane, nećemo se osvrtati ni na naše rezultate. Fudbal je stalno dokazivanje, stalno opravdavanje postignutog i uvek se mora poboljšavati igra i tražiti više – dodaje Krunić.

Na konferenciji se čulo i da će protiv Bačke imati pravo da konkurišu svi igrači prvog tima Radnika.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here