Filmski i pozorišni repertoar

Šta bačkopalanačku publiku očekuje tokom marta u Gradskom bioskopu?

1419

Zima polako prolazi i lepo vreme je idealna prilika da prošetate do bioskopa i pogledate film ili pozorišnu predstavu.


Evo šta sve možete pogledati u Bačkoj Palanci u Gradskom bioskopu tokom marta.

Subota (10. mart)

U saradnji sa Književnim klubom „Dis“ iz Bačke Palanke 10.marta (subota) u sali Gradskog bioskopa sa početkom u 18.00 časova biće organizovan „Disov san“.

Književni Klub Dis ove godine proslavlja deceniju od početka održavanja manifestacije „Disov san“. Godine 2009. počinje Međunarodna  tradicionalna manifestacija – „Disovi dani“ (od  10. do 13. marta), na kojoj gostuje nekoliko književnih klubova iz čitave Srbije.


Četvrtak i petak (15. i 16. mart)

U četvrtak 15. marta u dve projekcije, od 18:00 i od 20:00 časova biće prikazan film „Led“. U petak, 16. marta očekuje nas još jedna projekcija ovog filma – od 20:00 časova.

Inspirisan istinitim događajima, ruski film „Led“ je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. U glumačkoj ekipi su Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov.

U Gradskom bioskopu ova dva dana (15. i 16. mart) od 16.00 časova biće prikazan animirani 3d film „Pčelica Maja 2 – Medene igre“ sinhronizovan na srpski jezik.

Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?


Petak (16. mart)

Od 18.00 časova biće prikazan 3d film „Tomb Rajder“.

Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao.


Sreda (21. mart)

U okviru „Pozorišnog proleća“ u sredu, 21. marta odigraće se pozorišna predstava za odrasle „Teško je reći zbogom“ u izvođenju putujućeg pozorišta „Teatar Vihor“ iz Kragujevca.

Predstava počinje u 20 časova, a ulaznica je 300 dinara.


Pogledaj: Pozorišno proleće 2018 – Repertoar

Subota (24. mart)

Prva predstava za decu koja će biti prikazana u okviru „Pozorišnog proleća“ je predstava „Negde preko sedam brda“, u izvođenju dečijeg pozorišta „Zvezdica“ iz Zrenjanina. Početak je u 17 časova, a ulaznica za ovu, kao i za sve predstave za decu je 100 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here