Anketa: Ljubaznost u Domu zdravlja „Dr Mladen Stojanović“

2142

BAČKA PALANKA: Ove nedelje je Dom zdravlja „Dr Mladen Stojanović“ iz Bačke Palanke bio više nego ikada u žiži lokalne, ali i šire javnosti. Da podsetimo:

Prvo je Ministarstvo zdravlja svrstalo ovdašnju zdravstvenu ustanovu među 14 neažurnih ustanova u Srbiji, jer nisu dostavili dovoljan broj termina za lekarske preglede u martu.

Pogledaj: Na spisku neažurnih i Dom zdravlja „Dr Mladen Stojanović“

2 Reagovao je direktor Doma zdravlja dr Goran Stupar, mediji su preneli njegovu izjavu da ta informacija nije tačna, a u Ministarstvu su mu rekli da ne znaju kako se bačkopalanački Dom zdravlja našao među prozvanima.

Pogledaj: Dr Goran Stupar: Greškom smo se našli na spisku neažurnih

3 Taman se ovaj gaf malo zaboravio, kada se u pojedinim medijima, a naravno potom i na društvenim mrežama, pojaviše izjave nekoliko pacijenata koji su se žalili na neljubaznost medicinskog osoblja, odnosno medicinskih sestara.

Pogledaj: Pacijenti se žale na neljubazne zdravstvene radnike (VIDEO)

4 Stigao je intervju „Dnevnika“ sa glavnom sestrom bačkopalanačkog Doma zdravlja, koja podseća da lekari i medicinske sestre odlaze i niko ih neće zaustaviti, jer nikoga nije ni briga zbog čega su poniženi otišli kod onih koji će taj rad umeti da poštuju i cene, da adekvatno plate.

Pogledaj: Zdravstveni radnici na stubu srama ni krivi ni dužni

Tema ažurnosti i ljubaznosti rada zdravstvenih radnika u Bačkoj Palanci do sada je bila „zabranjena javna tema“, a mediji se nisu dovoljno bavili ovom politički osetljivom temom. Iz tog razloga je redakcija BAP VESTI odlučila da ispita javno mnenje na temu ljubaznosti zdravstveni radnika u ovom kolektivu, tako što pripremila anketu.

NAPOMENA: Anketa je anonimna. Možete glasati samo jednom. Molimo vas da budete veoma objektivni kada je budete popunjavali, kako bi dobili realnu sliku zadovoljstva građana ljubaznošću osoblja.

[socialpoll id=“2491844″]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here