Ko je stradao u udesu kod Gložana?

Za samo dva sata juče se u okolini Novog Sada dogodilo pet saobraćajnih nesreća.

3164

„Sitroen“ novosadskih registarskih tablica usled neprilagođene brzine skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario s „pasatom“.


Goran Subić (49) iz Novog Sada je poginuo, dok su tri osobe povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad – Bačka Palanka.

Tragedija se dogodila juče oko šest časova, kada je Subić, koji je vozio „sitroen“ novosadskih registarskih tablica, kod Gložana usled neprilagođene brzine skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario s „pasatom“ kojim je upravljao Boris U. (44) iz Čelareva.

U automobilu sa Borisom U. nalazile su se Biljana U. M. (44) iz Čelareva i Tatjana Z. (50) iz Nove Gajdobre.

– Biljana i Tatjana su zadobile teške povrede, ali nisu opasne po život, dok je Boris lakše povređen. Sve troje su zadržani u Urgentnom centru – kaže Siniša Knežević, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Prema rečima očevidaca, vozača koji su u to vreme išli na posao, prizor je bio jeziv.

– Strašno je izgledalo. Šta se sa vozačem dogodilo kad je prešao u suprotnu stranu i direktno udario u vozilo koje mu je išlo u susret, nije mi jasno. Da li je čovek možda zaspao ili mu je pozlilo, niko ne zna. A, doduše, bilo je i leda na putu, možda ga je i to prevarilo. Od siline udarca on je odleteo na poljanu – kaže Dimke A., jedan od očevidaca koji se kretao tim putem kada se nesreća dogodila.

Pet saobraćajki

Inače, u okolini Novog Sada juče ujutro za samo dva sata desilo se čak pet saobraćajnih udesa.

– Jedna osoba povređena je kod Temerina, a još jedna osoba dobila je lakše povrede u saobraćajki kod Tovariševa. Saobraćajna nesreća dogodila se i kod Bačkog Petrovca, gde je takođe povređena jedna osoba, kao i u udesu na putu između Despotova i Savinog Sela. Svi povređeni se osećaju dobro i van su životne opasnost – kaže Siniša Knežević, portparol KC Vojvodina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here