Sjajan uspeh pionirki OK Panonija – plasman među 4 najbolje ekipe u Vojvodini

1737
Pionirska selekcija OK "Panonija"

NOVI SAD: Nakon poraza u 1. utakmici četvrtfinala pionirskog prvenstva Vojvodine, odbojkašice Panonije su sinoć u revanšu, nakon 2 sata neivesne igre, uspele da pobede vršnjakinje iz Novog Sada, ekipu „NS Volley-team“ rezultatom 3:2.

Palančanke su vodile 2:0 u setovima i izgledalo je da će se bez većih problema dobiti meč, ali domaćini su skupili redove, zaigrali bolje i usledilo je izjednačenje na 2:2. Sigurnom igrom u 5. setu, ekipa OK „Panonija“ je uspela da osvoji odlučujući set rezultatom 15:6.
Ovom Pobedom OK „Panonija“ se plasirala među 4 najbolje ekipe Vojvodine i naći će se na finalnom turniru Pionirskog prvenstva Vojvodine, koji će se održati sledećeg vikenda.
„Čestitatam mojim odbojkašicama na plasmanu među 4 najbolje ekipe Vojvodine. Takođe, čestitke upućujem i protiniĉkoj ekipi na odličnoj igri“, izjavio je nakon meča trener Stevan Nikolajević, i dodao da su najveće blago ovog kluba ova deca, koja su za jedno godište mlađe od propisanog 2003. godišta.
„One su pokazale da se sa velikom motivacijom može postići veliki rezultat, kao što je ovaj. Veliku zahvalnost dugujem mojoj prijateljici doc. dr Ivani Katić psihologu sa Fakulteta Tehnickih nauka u Novom Sadu, koja je održala odbojkašicama radionicu u cilju jačanja timskog duha, koji nam je nedostajao za ovako važne utakmice“ – zaključio je Stevan Nikolajević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here