Ekipe zimske službe na terenu celu noć, nema zastoja u saobraćaju

718

Sneg u Bačkoj Palanci neprekidno pada od sinoć. Visina snežnog pokrivača je 30 cm, a negde i do pola metra. Vojislav Ćosić iz zimske službe za BaP vesti kaže da su ekipe na terenu od sinoć od 21 h.


BAČKA PALANKA: „Od 21 čas postepeno je povećavan broj ekipa. U ovom trenutku je 12 ekipa na terenu. Kompletan prvi prioritet u opštini je očišćen, čak i dobar deo drugog prioriteta. Na putevima koje mi održavamo, nije bilo nikakvih zastoja. Sremska strana je očišćena, tako da je autobus sa putnicima iz Neština i Vizića jutros bez problema stigao u Palanku“, rekao je Vojislav Ćosić.

On kaže da će po nalogu štaba za vanredne situacije iz Opštine odraditi i dodatne aktivnosti, ukoliko ih bude, za sada se sve odvija prema ustaljenom rasporedu. Putevi koje održava JP „Standard“ iz Bačke Palanke su prohodni, a za one koji spadaju u državne puteve, Vojislav Ćosić kaže da nemaju informacije.

Noćas u Bačkoj Palanci; Foto: Dejan Karapandža

„U dogovoru sa „Standardom“ mi smo očistili i Miletićevu ulicu iako taj deo  spada u državni put. Očistili smo od graničnog prelaza do benzinske pumpe na gajdobranskom putu, dalje nismo išli“, rekao je Ćosić.

Prema prognozama meteorologa, sneg bi trebao da pada do večeras, a značajniji porast temperature i razvedravanje očekuje nas u nedelju.

[wonderplugin_slider id=9]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here