Borislav Popin ponovo predsednik

Održana izborna godišnja Skupština konjičkog kluba "Despotovo".

973

DESPOTOVO: U prisustvu velikog broja članova, gostiju i ljubitelja konjičkog sporta, u Despotovu je 16. marta održana redovna godišnja izborna Skupština Konjičkog kluba „Despotovo“.


U izveštaju o radu, rečeno je da plan rada za prošlu godinu nije u potpunosti realizovan, jer je održan samo jedan trkački dan. Za drugi nije bilo dovoljno sredstava, tako da članovi kluba nisu želeli da se upuštaju u određeni rizik, pa da eventualno takmičarima ostanu dužni novčana sredstva.

Kada su u pitanju finansije klub je 2017. godinu završio sa pozitivnim bilansom. Prihodi kluba iznosili 830.254 dinara, a rashodi 701.821 dinara. Neutrošeni deo sredstava je 128.433 dinara. Na Skupštini je razmatran i usvojen predlog plana rada za 2018. godinu.

Planirano je redovno održavanje hipodroma, kao i podnošenje zahteva za učešće na konkursima Opštine, Pokrajine i Ministarstva Republike Srbije za dobijanje sredstava za finansiranje redovnog rada i neophodne opreme.

Za članove Upravnog odbora izabranii su: Danilo Vrsajkov, Milorad Gajić, Goran Vujkov, Đura Jurišin, Janko Gazđik, Slavko Gavrilov, Siniša Marković, Toša Vujkov i Stevan Jurišin.

Članovi Nadzornog odbora su Miroslav Panin, Tanasije Žabaljac i Gavra Žabaljac. Za predsednika kluba ponovo je izabran Borislav Popin, a za podpredsednika Jovan Popin. Predsednik i podpredsednik su po funkciji istovremeno i članovi Upravnog odbora.

Priznanja najuspešnijim

Komisija za dodelu priznanja i matrijalnu evidenciju, dodelila je plakete zaslužnim pojedincima za ostvarene rezultate u protekloj godini. Plakete su uručene, Mihalu Siču iz Bačkog Petrovca vlasniku najuspešnijeg grla u 2017. godini – „Akaha“. Sič je član KK „Despotovo“. Plaketom je nagrađen najuspešniji vozač u prošloj godini, Jovan Popin koji je u sedamnaest startova ostvario 11 plasmana.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here