Održan Uskršnji vašar u OŠ „Vuk Karadžić“ (GALERIJA)

Održan Uskršnji vašar

1984

BAČKA PALANKA: Juče, 28. marta u prepunom dvorištu Osnovne škole „Vuk Karadžić“ uspešno je održan tradicionalni Uskršnji vašar.


Učenici i zaposleni u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ tokom godine organizuju niz manifestacija u koje su uključeni kako učenici, tako i zaposleni. Jedna od manifestacija su i tematski vašari na kojima učenici po simboličnim cenama prodaju svoje radove na prigodnu temu. Na ovaj način deca se zabavljaju, druže  i uče, a prikupljena finansijska sredstva koriste za školske potrebe svog odeljenja.

U susret predstojećim Uskršnjim praznicima, juče je održan uskršnji vašar na kome su učestvovali učenici od prvog do četvrtog razreda. Na vašsru se se prodavale najraznovrsnije uskšnje dekoracije, čestitke, medenjaci izrađeni u obliku raznih uskršnjih simbola i sl.

Na ovom vašaru učestvovali su i zaposleni u OŠ „Heroj Pinki“ iz Bačke Palanke sa svojim učenicima. Na svom štandu imali su mnoštvo prelepih ukrasnih i upotrebnih predmeta. Tacne, podmetače za čaše, šoljice, slike itd.

Bila je ovo još jedna uspešna i veoma posećena manifestacija u organizaciji ove škole.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here