Partizan ipak do pobede protiv sjajne Bačke

1218

Crno-beli pobedili na gostovanju OFK Bačku, ali je utakmica 29. kola do poslednjeg minuta bila neizvesna. Povreda Nemanje Jevrića. Strelci za Partizan bili su Ožegović i Tavamba, za Bačku Micić.


Partizan je peti uzastopni trijumf (četvrti u Superligi) ostvario na gostovanju protiv OFK Bačke – 2:1 (1:0). Crno-beli su u okviru 29. kola odigrali dobru utakmicu, u kojoj su stvorili nekoliko vrlo povoljnih prilika, ali se rezultatski završilo na golovima Ognjena Ožegovića s bele tačke u četvrtom i Leandrea Tavambe u 78. minutu.

Sve pohvale i pored poraza zaslužio je i tim Zvezdana Miloševića. OFK Bačka je od prvog do poslednjeg minuta pokazala da želi da se nadigrava i neretko se protiv aktuelnog šampiona prebacivala na protivničku polovinu preteći raspoloženom golmanu Vladimiru Stojkoviću.

Domaćin je nagrađen i golom u finišu meča, koji je duel učinio neizvesnim do poslednjeg trenutka, ali pored Luke Micića niko više od igrača Bačke nije uspeo da se upiše u strelce.

Ipak, fudbaleri Bačke su posle šest prvenstvenih utakmica bez poraza kod kuće (pet pobeda i 2:2 sa Zvezdom), prvi put posle 4. novembra prošle godine i poraza od Spartaka (0:2), pognutih glava napustili stadion „Slavko Maletin Vava“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here