Златара „Široka“ – увек је право време за поклон

19384

„Учећи од старијих генерација, са љубављу стварамо сваки комад златног накита већ четрдесет година уназад. Са великом пажњом на детаље креирамо права мала ремек дела ручне израде“

Уникатан дизајн и фина израда накита, који је дизајниран да задовољи све захтеве, од оних класичних до модерних, од свакодневних до накита за специјалне прилике, унеће лепоту у Ваш живот.

Zlatara Široka - uvek je pravo vreme za poklon

Страст за накитом и љубав према фином занату се одражава у сваком прстену, минђушама, бурмама, огрлицама или наруквицама које изађу из њихове радионице.

Ту су за све Ваше жеље и замисли, које могу заједно креирати и реализовати, а такође и за све врсте поправки и одржавања вашег накита.

Посетите нас, и уверите се у генерацијско искуство мајстора и проверите зашто нам већ годинама наши купци указују поверење.


Златара „Široka“

Нуде вам велики избор златног накита: бурме, вереничко и класично прстење, огрлице, наруквице, минђуше од белог и жутог злата по најповољнијој цени.

Врше откуп злата, дуката, зубног злата, као и сребра и баве се поправком свих врста златног накита, а такође га и чисте за вас. Код њих можете пронаћи и златни накит за најмлађе, наруквице од каучука, као и сребрне минђуше и наруквице.

https://www.instagram.com/p/B-MfodlBgh-/

Сатови никад не излазе из моде

У златари Вас очекује широк избор сатова најпознатијих светских брендова. Закорачите у чаробни свет часовничарства и модних детаља и у пријатном амбијенту приуштите себи незаборавно шопинг искуство.

У свом програму имају и наруквице за сатове од различитих материјала: коже и силикона, а раде и сервис сатова и обезбеђују вам све потребне делове.

Венчање је славље љубави, а венчане бурме доживотни подсетник и емотивна вредност коју ћете носити кроз живот као трајну успомену.

Велики избор модела класичних бурми, бурми од белог, жутог, црвеног злата, дијамантиране бурме, двобојне бурме, бурме од комбинованог злата по вашој жељи.

Све што ви замислите као круну ваше љубави, они могу да направе по повољним ценама.

Злато представља идеалан поклон у најлепшим животним тренуцима, за рођендане, крштења, венчања или матуре. У њиховој понуди можете пронаћи широк избор  квалитетног накита који ће обрадовати ваше најдраже.

Koнтакт телефони:

Бачка Паланка: 0216043848

Нови Сад: 0216422438

Налазе се у: 

Бачкој Паланци

Улица Милана Курепе 13

Погледај на MAПИ 

У Новом Саду

Железничка 19 Погледај на MAПИ

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here