Praznik nakita u našem gradu

1028

Šesnaesti po redu „Đinđuveraj“ sajam unikatno ručno rađenog nakita održaće se 12. maja 2018. u centru grada na potezu između zgrade pošte i „Erste“ banke.


Tamara Jožić

Sajam počinje u 10 časova i traje do večernjih sati, a na njemu će se predstaviti i svoj nakit prodavati 25 izlagača. U okviru Đinđuveraja u 17 časova je revija FUN FUN kolekcije modnog stiliste Srđana Švelja iz Novog Sada.

„Ovog majskog sajma ugostićemo kreativce iz Beograda, Novog Sada,
Zrenjanina, Sombora, Futoga, Kucure i naravno Bačke Palanke. Ponuda nakita kao i uvek šarolika je i dakako, primerena svačijem ukusu i džepu.

Drago nam je što će neki od njih prvi put izlagati uopšte, i da, odabrali su baš nas za isto. I ove godine nastavljamo saradnju sa modnim stilistom Srđanom Šveljom te ćemo na predstojećem sajmu imati modnu reviju njegove FUN FUN kolekcije koja se sastoji od redizajniranih komada odeće.

Nešto drugačije, veselo, vedro, nešto što se totalno uklapa u čitavu našu priču Đinđuveraja. Biće to jedan lep modni performans u našoj šarenoj ulici sajma, te preporuka svima da to nikako ne propuste, a prevashodno, nikako naš mali praznik nakita“, istakla je Tamara Jožić iz organizacionog tima sajma.

[wonderplugin_slider id=21]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here