Provedite ovaj petak u Gradskom bioskopu

Hit filmovi sutra u Gradskom bioskopu u Bačkoj Palanci

1101

Bliži se vikend, a sutra je i poslednji radni dan za mnoge od vas. Vreme je da isplanirate kako i gde ćete provesti petak.


Naša preporuka je da sutra posetite Gradski bioskop u Bačkoj Palanci jer vas očekuju tri hit filma. Pogledajte sva tri ili odaberite omiljeni.

Film: „Ukradena princeza“ – petak (11.05.) 16:00 h

Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Film: „Izvan granica realnosti – petak (11.05.) 18:00 h 

Glavne uloge: Miloš Biković i Antonio Banderas 

Izvan granica realnosti je jedinstven projekat ruske kinematografije, jer je snimljen na engleskom jeziku za rusko tržište, ali i za druge zemlje. S obzirom na to da se radnja filma odvija u nekoliko evropskih prestonica, film je sniman u Rusiji, Italiji i Gruziji. Kako bi scene kockanja bile što uverljivije, snimane su u pravom kazinu u gradu Azov u Rusiji.

Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje, moraće da pređe sve granice.

Film: „Taxi 5“ – petak (11.05.) 20:00 h 

Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu Marseja, dobio je zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here