Četvrti put zaredom prvaci Srbije u kuglanju

Društvo za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka

879

Hotel „Izvor“ u Aranđelovcu je 28. aprila bio mesto održavanja državnog prvenstva za osobe sa invaliditetom u kuglanju gde su nastupili i takmičari Društva za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka, koji su prethodne tri godine osvajali titulu prvaka Srbije.


To su učinili i ove godine kada su bili najbolji u konkurenciji trinaest ekipa. Pored ekipnog trofeja, Palančani su osvojili i dve srebrne medalje u pojedinačnoj konkurenciji. Srebrnim odličjima su se na prvenstvu Srbije okitili Darko Rađenović i Vukica Alimpić.

– Prezadovoljni smo ovim uspehom, jer je dobro poznato da je u sportu teže odbraniti titulu nego je osvojiti. Zahvalili bi se Kuglaškom klubu „Tikvara“ i Petru Nenadiću, jer većinu naše ekipe čine članovi ovog kluba. Nenadić je omogučio svojim kuglašima da se i na ovom prvenstvu takmiče za DSRI Bačka Palanka, a mi ćemo tu saradnju nastaviti i ubuduće, rekao je Slobodan Stanojević, sekretar Društva za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka.

Ekipu DSRI Bačka Palanka su na prvenstvu Srbije u kuglanju predstavljali: Darko Rađenović, Slobodan Ivanović, Dušan Bokan i Vukica Alimpić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here