Peticiju protiv Ramosa za sad podržalo više od 200.000 ljudi

676
Serhio Ramos i Mohamed Salah

Fudbaleri Reala su u finalu Lige šampiona pobedili Liverpul sa 3:1, ali je jedan od najvažnijih trenutaka na meču bila povreda napadača Redsa Mohameda Salaha. Egipćanin je izašao iz igre posle duela sa kapitenom Reala Serhiom Ramosom, koji je postao „neprijatelj“ mnogih.

Tako je pokrenuta i internet peticija na sajtu www.change.org za kažnjavanje Serhija Ramosa, koji za duel sa Salahom nije dobio žuti karton od sudije Milorada Mažića.

Do sada je onlajn peticiju podržalo više od 220.000 hiljada ljudi, a zahtev je da UEFA i FIFA kazne defanzivca Reala, jer je po njihovom mišljenju namerno povukao Salaha u želji da ga povredi.

U peticiji se navodi i da Ramos predstavlja loš primer za buduće generacije fudbalera, kao i da njegovi trikovi negiraju duh igre i fer-plej.

Na kraju se traži i da UEFA i FIFA reaguju, kako bi se fudbaler Reala i drugi igrači u budućnosti kaznili, a kao mera se preporučuje pregled video snimka.

Mohamed Salah se oglasio u nedelju uveče na društvenim mrežama i izrazio uverenje da će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here