Davor Hložan, mladić iz Silbaša, pronađen živ! (VIDEO)

7319

Nedavno smo objavili vest da je Davor Hložan iz Silbaša nestao u Slovačkoj. Ova dramatična priča porodice Hložan je ipak dobila srećan epilog.

Naime, Davor je među svojim poslednjim porukama (18. maja) upućenim porodici nagovestio da želi da da otkaz u firmi u kojoj je bio zaposlen. Od tog momenta njemu se gubi svaki trag.

Porodica je pokušala da kontaktira osobe sa kojima je radio i stanodavce, međutim nikome od njih nije bila poznata bilo kakva informacija u vezi Davorovog nestanka.

Zabrinuta porodica je putem interneta i socijalnih mreža u Srbiji alarmilara javnost, a to je bio povod da se policija u Slovačkoj zainteresuje i preduzeme aktivnosti kako bi rasvetlila slučaj.

Policija je posetilila mesta na nekoliko plantaža jagoda u okolini gde je poslednji put viđen, ali ga niko nije prepoznao od vlasnika istih. Međutim, prepoznao ga je jedan meštanin Dubravke i prijavio policiji. Policija ga je nakon toga pronašla.

Prema saznanjima policije Davor je bio otet, od strane za sad ne objavljenih počinioca, koji su ga mimo njegove volje terali na rad na plantaži jagoda. Otuđena su mu dokumenta, novac i telefon. Prema navodima policije on je bio dezorijentisan, ne zna ko je i odakle dolazi.

Danas je redakcija BAP VESTI stupila u kontat sa porodicom Davora Hložana i saznala da se Davor trenutno nalazi na putu za Srbiju, da se polako oporavlja i preseća svega.

Zahvalili bi se ovim putem svima koji su podelili objavu o nestanku Davora. Opet je solidarnost i humanost pobedila, a Davoru i njegovim najbližim želimo porodični mir i sreću!

Pogledajte više o ovome u videu medija Video.noviny.skOVDE

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here