Glasajte i učestvujte u izboru najlepšeg dvorišta, balkona i školskog dvorišta

5981

Opština Bačka Palanka je i ove godine raspisala konkurs za uređeniju opštinu, tačnije, za najlepši balkon, dvorište ili školsko dvorište.


Konkurs je trajao do 01.06.2018. godine i na konkurs se ove godine prijavilo najviše kandidata do sada. Fond za zaštitu životne sredine je omogućio građanima da ovim putem glasaju i učestvuju u izboru najlepšeg balkona, najlepšeg dvorišta i najlepšeg školskog dvorišta u opštini Bačka Palanka.

Glasanje za ove tri kategorije na portalu BAP VESTI trajaće do nedelje 11.06.2018. godine do 24 časa. Tada će se glasanje zaustaviti i proglasiti ko je osvojio GLAS PUBLIKE. Taj glas publike će ravnopravno učestvovati u izboru pobednika zajedno sa još dva glasa Komisije za proglašenje najlepšeg balkona, dvorišta i školskog dvorišta.

Pravila glasanja: Svako može samo jednom da glasa ali ima pravo da svoj glas dodeli za najlepša tri dvorišta po svom izboru. Prvo pogledajte predloge, a nakon toga dodelite svoje glasove.

Nakon što ste pregledali galerije fotografija sa predlozima za najlepše dvorište, možete glasati za maksimalno tri dvorišta po vašem izboru.
[socialpoll id=“2506170″]
Pravila glasanja: Svako može samo jednom da glasa ali ima pravo da svoj glas dodeli za najlepša tri balkona po svom izboru. Prvo pogledajte predloge, a nakon toga dodelite svoje glasove.
Nakon što ste pregledali galerije fotografija sa predlozima za najlepši balkon, možete glasati za maksimalno tri balkona po vašem izboru.
[socialpoll id=“2506181″]
Pravila glasanja: Svako može samo jednom da glasa i ima pravo da svoj glas dodeli za najlepše dvorište po svom izboru. Prvo pogledajte predloge, a nakon toga dodelite svoje glasove.

Nakon što ste pregledali galerije fotografija sa predlozima za najlepše školsko dvorište u koju je uvršćeno i dvorište Crvenog krsta, možete glasati za samo jedno dvorišta po vašem izboru.

[socialpoll id=“2506188″]

 

 

 

 

 

 

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here