Pehar fudbalerima OFK „Bačke“

Odigran 4. Memorijalni fudbalski turnir „Gligorije – Gile Leškov“ Pehar fudbalerima OFK "Bačke"

1074

Memorijalni fudbalski turnir „Gligorije – Gile Leškov“ je zbog loših vremenskih uslova, umesto na fudbalskom terenu USR „Tikvara“, odigran u bačkopalanačkoj sportskoj hali.


Na turniru su učestvovali fudbaleri rođeni 2009. godine svrstani u osam ekipa i podeljenih u dve takmičarske grupe. Titulu pobednika osvojila je OFK „Bačka“ koja je u finalu savladala „Krila Krajine“ sa 2:1.

Pored dve ekipe „Krila Krajine“ na turniru su igrale i ekipe OFK „Bačka“ „Orlovi BP, „Borac 46“ iz Obrovca i „Slavija“ Pivnice. Pre početka ovog takmičenja prisutnima se obratio Dušan Grubor, dugogodišnji saigrač Gligorija Leškova.

Grubor je izrazio želju da jednoga dana neko od dečaka, koji su nastupili na Memorijalnom turniru, bude član neke od naših poznatih ekipa i ostvari zavidnu fudbalsku karijeru.

U utakmici za treće mesto sastale su se pivnička, „Slavija“ i „Krila Krajine“. Pobeda je pripala sastavu „Krila Krajine“ rezultatom 1:0, a u finalnu snage su odmerili sastavi „Krila Krajine“ (crveni) i OFK „Bačka“ koja je stigla do minimalne, ali zaslužene pobede od 2:1.

Pobedničkoj ekipi uručen je prelazni pehar, kao i pehar u trajno vlasništvo. Pehare je u ime ekipe primio kapiten OFK „Bačke“ Miloš Medić iz ruka Vladimira Leškova i Dušana Grubora.

Utakmice na turniru vodile su sudije Miloš i Petar Dražić. Pobednička ekipa OFK „Bačke“ je nastupila u sastavu: Trbulin, Drobac, Đurić, Sarač, Medić, Marković, Miškov, Žarković, Štefančik i Mandić. Ekipu je kao trener vodio Goran Soro.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here