I ove godine se u Bačkoj Palanci igra turnir rukometa na pesku

Očekuje se značajan broj međunarodnih ekipa

20761

I ove godine, u organizaciji Opštinskog rukometnog saveza Bačka Palanka i u saradnji sa Rukometnim udruženjem „Tigrovi“, u našem gradu odigraće se sedmi turnir u rukometu na pesku.


Turnir će se igrati od 3. do 5. avgusta na Gradskoj plaži, a i ove godine će imati međunarodni karakter jer se očekuje učešće značajnog broja inostranih ekipa.

– Pokrovitelj turnira je Picerija „Če“, a s obzirom da se ove godine održava veliki broj turnira u rukometu na pesku, mali je broj termina. Ipak, očekujemo dolazak ekipa iz Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Poljske, Grčke, Kipra, Bugarske. Očekujemo da se jave još neki sponzori, a ono što nam je veoma drago to je da su i ove godine uz nas veliki sponzori koji su podržali prethodne turnire.

Oni su prepoznali naš rad, a turnir je postao veliki brend za Opštinu Bačka Palanka. Značajno nas je podržala i lokalna samouprava, jer kroz turnir promovišemo i sportski turizam. U tri turnirska dana dovedemo veliki broj turista koji ostave neki dinar u Bačkoj Palanci, kaže Lazar Miškov, idejni tvorac bačkopalanačkog turnira rukometa na pesku i generalni sekretar Opštinskog rukometnog saveza.

Što se tiče tehničkih stvari vezanih za organizaciju turnira, tereni za rukomet na pesku su obezbeđeni. – Imaćemo dva terena sa kojih će ići direktan live streaming. Televizija Arena sport je najavila direktne prenose finalnih utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i pravljenje specijalnih reportaža sa našeg turnira. Ove godine ćemo pokušati da izdejstvujemo i snimke iz vazduha sa drona i taj materijal ćemo iskoristiti za sledeću godinu za pravljenje promotivnih spotova, dodaje Miškov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here