Mogućnost da bude i noćni turnir?

Sedmi turnir rukometa na pesku u Bačkoj Palanci

1108
Sa prošlogodišnjeg turnira

Bliži se početak tradicionalnog sedmog turnira rukometa na pesku u Bačkoj Palanci, a interesovanje ekipa za učestvovanje na bačkopalanačkom turniru raste.


-Za sada je zainteresovano četrnaest muških i deset ženskih ekipa. Najviše je ekipa iz Hrvatske, zatim izSlovenije, Mađarske, Rumunije, Makedonije, Bugarske, Grčke i tako dalje. Moram da istaknem da na našem turniru može da učestvuje najviše šesnaest muških i dvanaest ženskih ekipa.

S obzirom da ćemo imati dva terena, opet ćemo manjak termina. Planirano je da se turnir igra u petak, subotu i nedelju, a postoji mogućnost da se u petak i subotu igraju utakmice u večernjim satima i to bi bila novina kada je u pitanju Srbija. To, međutim, ništa nije novo recimo za Hrvatsku.

Prinuđeni smo da ubacimo i noćne termine kako bi se odigrale sve utakmice i kako bi se u nedelju igrale utakmice za plasman. Trebalo bi da se osvetli taj glavni centralni teren sa reflektorima, kaže Lazar Miškov. On dodaje da tereni za rukomet na pesku ove godine neće biti postavljeni dva dana pre odigravanja, nego sedam dana, a centralni teren će u celosti biti ograđen kako to zahteva Evropska rukometna federacija.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here