Polaganje za karate zvanja

Iz Karate kluba "Kizami"

1048

Karate klub „Kizami“ je na kraju prvog dela takmičarske sezone po tradiciji organizovao polaganja za karate zvanja (pojaseve).


Polaganju je pristupilo devetnaest mladih karatista od kojih je njih deset polagalo za žuti pojas, a devet za zeleni pojas. Komisiju za polaganje za karate zvanja činili su Petar Begonja, Vladimir i Zoran Poznanov i Dušan Milanović.

Svi kandidati su uspešno položili za pojaseve, a nosioci žutog pojasa postali su Marija Mijić, Katarina Lovrenčić, Nikolina Kalajić, Vujadin Karanović, Miloš Galić, Mitar Vranac, Aleksandar Todorić, Vuk Škorić, Andrej Todorovski i Damjan Pilipović.

Nosioci zelenog pojasa su Svetlana Švonja, Nikolina Belić, Luka Kalić, Vuk Golić, Jovan Papić, Vuk Struharik, Sergej Serdar, Stefan Radišić i Stevan Vlaisavljević.

Član komisije za karate zvanja Petar Begonja je iz sale izašao zadovoljan onim što su pokazali mladi bačkopalanački karatisti.

– U “Kizamiju” se radi jako dobar i kvalitetan karate što se može videti
kroz uspehe koje ovaj klub postiže na raznim takmičenjima, kao i na polaganjima za pojaseve iz godine u godinu. Pravo je uživanje gledati mlađe naraštaje kako ovladavaju drevnom borilačkom veštinom, naravno uz pomoć njihovih trenera, napominje Begonja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here