Zakazana prodaja imovine AD „Agrobačka“ iz Bača

Nekada gigant, a sada?

3200

NOVI SAD: Stečajni upravnici stečajnih dužnika – nekada poznatih poljoprivrednih kombinata u Vojvodini nastavljaju da objavljuju javne pozive za prodaju imovine.


AD „Agrobačka” iz Bača

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika raspisala je i javni poziv za prodaju nepokretne i pokretne imovine AD „Agrobačka” iz Bača, takođe za 3. avgust, a početna cena je 464.590.304 dinara. Nepokretnu imovinu „Agrobačke” koja se prodaje čini poljoprivredno zemljište, zemljište u građevinskom rejonu, šumsko i ostalo zemljište površine 771 hektar, 94 ara i 27 kvadrata. Od građevinskih objekata prodaju se silosi, objekti ekonomije, mešaona stočne hrane, farma pilića i odmaralište na Divčibarama.

Od pokretne imovine na prodaju je oprema u radnim jedinicama Uprava, Mašinska radionica i ratarstvo, Tehnički pregled vozila, Mešaona, Silos, Pekara, Milin, Stočarstvo, Živinarstvo i Divčibare prema specifikaciji u prodajnoj mreži. Od mehanizacije prodaju se tri različita traktora, dve prskalice i ostala oprema prema specifikaciji u prodajnoj dokumentaciji.

Stečajni postupak nad AD „Agrobačka” otvorio je Privredni sud u Novom Sadu 17. marta 2016. godine. U trenutku otvaranja stečajnog postupka nad tim kombinatom na spisku imovine bili su 194 objekta, 617 parcela zemljišta, 192 komada opreme, 12 vozila, 21 vrsta zaliha i dva udela i akcije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here