Gajdobra dobila sportski centar posle dve decenije

3783

GAJDOBRA: Danas (12.07.), u okviru „Petrovdanskih svečanosti“ je ostvaren višedecenijski san stanovnika Gajdobre.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović svečano je otvorio Sportski centar u Gajdobri i tom prilikom izjavio da će, nakon više od 20 godina, koliko je trajala izgradnja ovog objekta, deca, rekreativci i sportisti iz ovog mesta imati dobre i kvalitetne uslove za bavljenjem sportom.

„Izgradnja sportske hale trajala je predugo i drago mi je što su meštani Gajdobre, nakon toliko godina čekanja, dobili ovako lep sportski objekat, koji će, siguran sam, i u budućnosti iznedriti nove šampione“, rekao je predsednik Mirović.

On je dodao da će Pokrajinska vlada zajedno sa Vladom Srbije i lokalnim samoupravama i u budućnosti raditi na projektima izgradnje sportskih objekata, kako bi deci i sportistima obezbedili što bolje uslove.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Predsednik Mirović je najavio da će u narednih nekoliko nedelja početi radovi na rekonstrukciji stadiona u Zrenjaninu i Subotici, a već sutra i pripremni radovi na izgradnji sportske hale u Novom Kneževcu.

„Nova sportska hala u Gajdobri je mesto uspeha politike koju vodimo, a to je politika sloge i svakodnevno vidimo da taj put kojim idemo donosi konkretne rezultate“, rekao je predsednik Mirović.

Ističući zadovoljstvo što je Gajdobra dobila Sportski centar na dan seoske slave, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica zahvalio se Pokrajinskoj vladi na podršci i naporima koje je uložila kako bi se radovi na izgradnji Sportskog centra, nakon više od dve decenije, priveli kraju.

Otvaranju Sportskog centra u Gajdobri prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

Foto: Tanjug – Jaroslav Pap

Pogledaj i:

Palanački mozaik od čepova u čast Dunavu (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here