Edukativni centar Poletarac – sve što treba vašem detetu

2616

Želite da se vaše dete igra, bude uvek veselo i nasmejano i maksimalno uživa u svom detinjstvu. Ali, takođe želite da uči, razvija se i raste kao sva ostala deca, davajući znake interesovanja za nešto više od igre.

Da bi se dete posvetilo učenju i razvoju potreban je pravi pristup njegovim interesovanjima i sposobnostima. Možda vaše dete poseduje posebne sklonosi i talente, koje tek treba otkriti. Tu je Edukativni centar Poletarac da vam pomogne u tome.

Edukativni centar Poletarac je centar za učenje, rad i razvoj stvaralačkih sposobnosti kod dece. Namenjen je deci uzrasta od 4 do 14. godina. Prostor je opremljen brojnim edukativnim igračkama, knjigama, didaktičkim materijalom i poseduje baštu kao učionicu na otvorenom.

U prijatnom prostoru edukativnog centra vaše dete će pronaći razne sadržaje koji će pozitivno uticati na sve oblasti njegovog učenja i razmišljanja i razvoj njegovih sposobnosti:

  • Predškolski program – uz pomoć programa deca se bolje upoznaju sa grafomotoričkim vežbama koje su preduslov za pravilno pisanje i držanje olovke; pripremaju se za početno čitanje i pisanje; usvajaju pojam broja, brojevni niz, zatim tu su i logičke igre, igre zapažanja, odnosi levo desno.
  • Pomoć pri izradi domaćih zadataka omogućava učenicima da uz našu pomoć urade domaći zadatak i time reše i nedoumice koje imaju prilikom učenja; napišu sastav ili pesmicu.
  • Dajemo privatne časove vašem detetu iz svih oblasti, privatni časovi najčešce se odnose na srpski jezik, matematiku, fiziku i hemiju. U okviru privatnih časova rade se i pripreme za kontrolni ili pismeni zadatak.
  • Mnogo pažnje posvećujemo individualnom radu sa decom jer polazimo od toga da svako ima svoj tempo učenja. U okviru individualnog časa sa decom najčešce radimo vežbe čitanja i pisanja.
  • Kreativne radionice održavaju se tokom čitave školske godine ali i preko leta. Tokom školske godine kreativne radionice su u večernjem terminu dok su tokom leta u prepodnevnom.
  • Rad sa decom sa smetnjom u razvoju obuhvata prilagođen program rada sa detetom pojedinačno. Najčešće su to deca obuhvaćena redovnim školstvom, ali im je potreba dodatna pomoć pri savladavanju školskog gradiva.
  • Usluge logopeda i defektologa tu su da olakšaju jezičke i ostale poteškoće naših Poletaraca. Ono što je važno istaći je da je uvek prvi čas sa logopedom ili defektologom BESPLATAN.

Cilj Poletarca je da deca na lakši, interesantniji način savladaju osnovne pojmove.

Individualne potrebe deteta stavljamo u prvi plan, kao i činjenicu da svako dete ima svoj tempo rada i učenja.

Edukativni centar poseduje kompletno opremnjen prostor za kreativne radionice, individualni rad i učionički deo.

Kreativne radionice održavaju se svaki dan u večernjem terminu i obuhvataju sledeće sadržaje:

  • Radionice crtanja, slikanja i vajanja
  • Ekološke, istorijske radionice
  • Radionica „Spretne ruke“

Kroz aktivnosti obuhvaćene ovim programom, deca dodatno razvijaju koncentraciju, pažnju, stvaralačke sposobnosti, i uče se strpljenu i toleranciji.

Tu smo da obezbedimo pravu edukaciju za vaše dete i zajedno sa njim provedemo kvalitetno vreme.

Za sve dodatne informacije možete nas pronaći putem facebooka – Edukativni centar Poletarac ili nas pozovite na broj 062 8441788

Nalazimo se u Bačkoj Palanci u ulici Trg Bratstva Jedinstva 17.

Pogledaj još priloga u Edukativnom centru „Poletarac“

Besplatne kreativne radionice za decu

Novi lokalni projekti uz podršku kompanije Carlsberg Srbija

„Čepom do osmeha“

https://backapalankavesti.com/2018/07/13/palanacki-nocni-pazar-2/

https://backapalankavesti.com/2017/08/12/fep-prijavite-se-na-radionice-program/

Vaš Edukativni centar Poletarac

Trg Bratstva Jedinstva 17 , Bačka Palanka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here