Poziv deci u kamp „Knjige nisu brige!”

Upišite svoje dete na vreme!

738

Kamp za decu od sedam do 14 godina „Knjige nisu brige!”, u organizaciji udruženja „Život kao inspiracija”, biće održan i ove godine od 10. do 14. avgusta u odmaralištu Crvenog krsta u prirodnom rezervatu „Bagremara”.

Rezervacija mesta, prijava polaznika i dodatne informacije o kampu dostupne su na broj Udruženja 060/555-07-41 ili putem imejl-adrese zivotkaoinspiracija­gmail.com. Mališani će biti smešteni u renoviranom odmaralištu Crvenog krsta.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Program kampa je osmišljen kreativno i prilagođen polaznicima koji će imati priliku da u toku raspusta kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, zabave se, druže, steknu nova prijateljstva, usvoje znanja i veštine koje će ih usmeriti ka pravim životnim vrednostima. Bez mobilnih telefona, društvenih mreža, televizije, internet igrica, a na zanimljiv i prijemčiv način, kroz interakciju, radioniočarski i frontalni rad, biće obrađene teme poput pravilne komunikacije u grupi, usvajanje tehnika nenasilne komunikacije, značaja retorike i besedništva u svakodnevnom govoru, muzičkim žanrovima i negativnom uticaju tranzicije, pomeranju granica sistema vrednosti, značaju bavljenja sportom i pravilnoj ishrani, snalaženju u prirodi, reciklaži, prevenciji nasilja… Polaznike očekuju mnogobrojne muzičke, sportske, novinarske i ekološke radionice.

Važno je napomenuti da su prošlogodišnja iskustva veoma pozitivna, a organizaciji kampa podršku je pružio i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here