Prijavite dete za školu plivanja

1891

У Бачкој Паланци је и овог лета почела школа пливања коју одржава Фитнесс центар Relax. Школа пливања има традицију скоро 20 година рада и за то време обучено је преко 700 непливача.

Пливање је изванредно средство за обликовање тела и јачање здравља. Оно деци доноси много радости и помаже им да се њихов организам очеличи.Комплетна обука садржи од 12 до 15 тренинга, који се одржавају током целе недеље на Градској плажи Тиквара са почетком од 10  часова. За то време обука омогућава да полазници савладају све неопходне вештине како би успешно пливали. Тренинге води Роберт Шимон,тренер женске ватерполо репрезентације.

Полазнике Панионија + курса очекује :

  • Обука непливача
  • Усавршавање технике пливања
  • Постепен процес одвајања од родитеља
  • Развој самосталности и социјалних вештина
  • Развој емоцијалне способности
  • Развијање нових вештина и интересовања
  • 24-часовни надзор одрасле особе

 

На крају обуке полаже се пливање пред трочланом комисијом која свима који су положили додељује дипломе и потврде о успешно завршеном курсу школе пливања. Полазници савладају све стилове; „керећи“ основни стил, женски стил пливања, мушки стил пливања, роњење, леђно пливање као и комбинацију стилова.

За све полазнике који не савладају планиране часове, могућност поновног полагања пребацују се у следећу годину без обавезе плаћања. Идеално старосно доба полазника је између пет и десет година.

Цена курса: 3000 динара
Контакт телефон: 066 805 380

Пливање смањује  претерано узбуђење, нервозу и јача поверење у себе. Осим тога, кретање у води подстиче систем органа за дисање и крвоток, побољшава варење хране, одржава терморегулацију, те организам постаје отпорнији на прехладе. Вежбе пливања развијају и учвршћују коштано-мишићни систем и спречавају остеопорозу и зглобне болести.

Пливање као један од најмасовнијих спортова погодан је начин за челичење организма, формирање издржљивости, брзине, снаге, развоја моралних особина и очувања здравља човека. Покрети у води појачавају дисање, активност система органа за циркулацију и других органа и органских система.

Пливање представља способност живог бића да се одржи у месту или креће по површини воде у хоризонталном или неком другом положају, покретима сопствене локомоције, а без помоћи пловних предмета.

Свако доба је погодно за обуку, уз напомену да свако доба има своје предности и недостатке. Страх од воде је израженији код старијих него код млађих узраста. Млађи узраст има пластичнију способност усвајања нових моторних навика. Техника усвојена у млађем узрасту показује виши степен моторног квалитета у поређењу са техником усвојеном у старијем добу.

Упишите ваше дете већ данас у школу пливања и сазнајте зашто смо најбољи.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here