FK „Dunav BP“ iz Bačke Palanke nova filijala Voše

1411

Fudbalski klub Vojvodina juče (01.08.) je potpisao ugovor o saradnji sa FK Dunav BP iz Bačke Palanke, koji će ubuduće obavljati poslove skautinga, okupljanja, treniranja i predlaganja igrača za dolazak u omladinsku školu „Ilija Pantelić“.

Omladinska škola „Ilija Pantelić“ danas je proširila krug svojih prijatelja i saradnika, pošto je ugovor o saradnji sa FK Vojvodina potpisao fudbalski klub Dunav BP iz Bačke Palanke. U ime FK Dunav BP, ugovor je potpisao direktor kluba i nekadašnji fudbaler Vojvodine Željko Karanović, dok je u ime FK Vojvodina to učinio direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić.

Željko Karanović

Prilikom potpisivanja ugovora, Karanović je izrazio svoje veliko zadovoljstvo zbog toga što će talentovani dečaci iz opštine Bačka Palanka ubuduće mnogo lakše moći da pronađu put do omladinske škole Vojvodine i tako nastave svoj razvoj i usavršavanje.

S druge strane, direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić naveo je da je ovo samo potvrda i nastavak dosadašnje saradnje između dva kluba, te da su se FK Dunav BP i njegov direktor Željko Karanović u proteklom periodu pokazali kao veliki prijatelji FK Vojvodina i ka njoj usmerili mnogo talentovane dece. Pored toga, FK Dunav BP je aktivno učestvovao u trenažnom procesu dečaka iz okoline Bačke Palanke, koji nisu bili u mogućnosti da dolaze na treninge u FC „Vujadin Boškov“.

Prema potpisanom sporazumu, FK Dunav BP će u narednom periodu vršiti poslove skautinga, okupljanja, treniranja i predlaganja mladih igrača za dolazak u omladinsku školu FK Vojvodina.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here