Pronađeno beživotno telo dvadesetogodišnje Novosađanke u Dunavu

2931
Foto: Ilustracija (RTV)

Telo dvadesetogodišnje Novosađanke, čiji nestanak je u subotu prijavljen policiji i za kojom se intenzivno tragalo, pronađeno je u Dunavu.


Kako navode u novosadskoj policiji, beživotno telo devojke pronađeno je oko 19 časova, između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca.

Policiji je potragu juče počela na osnovu podataka koje je dobila od očevidaca i taksiste, koji je devojku dovezao do Mosta slobode. Tada joj se gubi svaki trag.

Telo je odneto na obdukciju.

Nedostupni telefoni

Aleksandra je u petak s bratom i prijateljima izašla u provod u „Lazin salaš“ i do dva sata iza ponoći sve je bilo u najboljem redu.

– Bili smo u lokalu, svi smo bili raspoloženi. Ona je u jednom trenutku ustala od stola i otišla. Nikome to nije bilo čudno, jer smo pomislili da je krenula do toaleta. Međutim, kako je dugo nije bilo, zabrinuli smo se i počeli da je tražimo – kaže jedna poznanica nestale devojke.

Prema njenim rečima, ubrzo su počeli i da je zovu na mobilne telefone, ali su oba broja bila nedostupna.

– To nam je probudilo sumnju da se nešto dešava, jer se ona uvek javljala na telefon. Kad smo se uverili da nije otišla kući niti kod drugarica, njen brat Luka pozvao je policiju i prijavio nestanak. Aleksandra je divna devojka, nije
sklona problematičnom ponašanju, niti se družila sa sumnjivim ljudima. Ona je jedna normalna mlada devojka i nije imala nikakvih problema – rekla je Aleksandrina poznanica.

Studirala na dva fakulteta
Kako saznajemo, Aleksandra Božić je bila student Filozofskog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

 

– Ona je vredna i divna osoba. Svako ko je poznavao zna je kao finu, vaspitanu i pametnu devojku. Zbog toga nikome nije jasno zašto je ovo uradila. Niti možemo da poverujemo da je to istina. Svi smo se nadali da je živa. Da anđeo kakva je ona bila nikada ne bi tako nešto uradila. Zašto Aleksandra? Zašto? – kaže jecajući prijateljica.


Pročitaj više:

Nestala Novosađanka Aleksandra Božić (20)

Žandarmerija u potrazi za devojkom koja je u subotu skočila sa Mosta slobode

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here