Uskoro „Zlatni kotlić Bačka Palanka 2018“ – prijave i propozicije

Ovde možete pogledati raspored i propozicije i preuzeti prijavu.

2197

BAČKA PALANKA: U subotu, 15.09.2018. godine, na čardi Florida, u Polojskoj šumi u Bačkoj Palanci, održače se gastronomsko-turistička manifestacija takmičenja u kuvanju riblje čorbe i paprikaša “Zlatni kotlić Bačka Palanka 2018”. Ovu manifestaciju organizuje Turistička organizacija opštine Bačka Palanka, uz pokoroviteljstvo Opštine Bačka Palanka.


Ovo je tradicionalni događaj koji se godinama unazad organizuje u Bačkoj Palanci i privlači veliki broj gostiju i takmičara koji žele da se oprobaju u kuvanju riblje čorbe i paprikaša.

U takmičarskom delu programa mogu da učestvuju ekipe i pojedinci na osnovu propisanih Propozicija koji u predviđenom roku podnesu prijave organizatoru.

Propozicije pogledaj ovde: Propozicije Zlatni kotlić Backa Palanka 2018

Preuzmi prijavu ovde: Prijava – Zlatni kotlić Backa Palanka 2018

Ovogodišnja manifestacija “Zlatni kotlić Bačka Palanka 2018” počinje u 10 časova, kada se upisuju i registruju prijavljeni takmičari, dok je za 11 časova predviđeno svečano otvaranje manifestacije. Pola sata nakon otvaranja, u 11 i 30 časova počinje takmičenje u kuvanju riblje čorbe/paprikaša.

U 13 časova je završetak kuvanja i predaja uzoraka žiriju na ocenjivanje, dok će se oko 15 časova već znati pobednici, za kada je predviđena dodela pehara i nagrada. Sve posetioce očekuje dobra zabava, a organizator je ovom prilikom spremio i odličan muzički program.

Pogledajte kako je bilo prošle godine: Zlatni kotlić 2017 (Foto galerija)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here