Takmičarske lopte za OK Panonija kao podrška Odbojkaškog saveza Srbije

740

Odbojkaški Savez Srbije drugu godinu za redom pomaže klubovima u Srbiji koji se takmiče u Super, I-A, I-B i 2. ligi Srbije, tako što svaki klub u pomenutom takmičenju dobije 5 takmičarskih lopti Mikasa MVA 200.

Ove godine je dodela lopti klubovima sa područja Vojvodine (ukupno 42 kluba) obavljena 25.10.2018. godine u Rumi, pred utakmicu finala Kupa Srbije između OK Vizure i OK Železničara iz Lajkovca.

Ovaj značajan dar OSS-a, klubovima su uručili predsednik OSV-a Petar Bogunović i direktor takmičenja OSS Dušan Keser, koji su u uvodnoj reči pozdravili svetskog Šampiona reprezentaciju Srbije, kao i predstavnike prisutnih klubova.

Bačkopalanačka ekipa Panonija, koja se takmiči u 2.ligi Srbije, takođe je bila među klubovima koji su dobili Mikasa lopte. Njih je uručio direktor takmičenja OSS Dušan Keser predstavniku Panonije Stevanu Nikolajeviću.

„Želim da iskoristim ovu priliku i našim odbojkašicama čestitatam titulu svetskog šampiona. Zahvaljujem se OSS i generalnom sponzoru OSS-a Poštanskoj Štedionici koji razumeju problematiku klubova i pomažu im na ovaj način“ – izjavio je u ime OK Panonija, Stevan Nikolajević.

[wonderplugin_slider id=42]

 

OK Panonija već treću sezonu nastupa u 2. ligi Srbije i kao jedna od najmladjih ekipa u prethodne 2 sezone imala je zapažene rezultate. Takođe pionirke Panonije veċ nekoliko godina se nalaze u samom vrhu ovog uzrasnog takmičenja u Vojvodini i Srbiji.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here