Crvena zvezda – Bačka 3:1 (FOTO + VIDEO) – Golovi i izjave

1209

BEOGRAD: Bez mnogo muke, Crvena zvezda je u 14. kolu Superlige savladala OFK Bačku 3:1. Brzim golovima, već u 1. i 15. minutu, Bačku su demoralisali Milan Pavkov i Marko Gobeljić.

„Znam da ljudi vole da izdvajaju pojedince, ali fudbal je kolektivan sport i ja nikada to nisam radio. Uvek neko ima bolji dan, ali ja ne volim da izdvajam, imam poverenje u sve moje igrače“, uprkos još jednoj dobroj partiji dvojice igrača, Vladan Milojević, po običaju, nije želeo previše da hvali, kao i da priča o trenutnoj prednosti u odnosu na rivale u borbi za titulu.

Ne gledamo tabelu, imamo još mnogo utakmica do kraja. Interesuje nas samo prva naredna utakmica“, rekao je tokom konferencije za medije.

[wonderplugin_slider id=42]

O 13. pobedi u 14 superligaških utakmica ove sezone kratko je kazao:

„Uvek je lepo kada otvorite utakmicu golom. Igrali smo dobro, ali ima elemenata koje treba da popravimo. Vidi se da nekim igračima nedostaje utakmica, ja sam strpljiv i trudim se da im dajem šansu“.

Pogledaj: Izjave trenera nakon meča Crvena zvezda – Bačka (VIDEO)

Njegov kolega sa klupe OFK Bačke, Dejan Čelar, nije bio mnogo razočaran uprkos porazu.

„Došli smo u Beograd da proverimo formu protiv najvećeg mogućeg protivnika u Srbiji, protiv jedne odlično organizovane ekipe. Mogu samo da budem zadovoljan igrom svog tima, a čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi“, rekao je Čelar.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here