Šezdeset minuta za bezbedan život

Radionica Igora Jurića u SSŠ "Dr Radivoj Uvalić"

446

Učenici Srednje stručne škole „Dr Radivoj Uvalić“ u Bačkoj Palanci juče su bili učesnici radionice „Ukradena bezbednost“ koju je za njih održao Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“. Šezdeset minuta radionice koji mogu sačuvati njihove živote.


U saradnji sa Opštinom Bačka Palanka gospodin Jurić je i u ovoj školi edukovao decu o bezbednosti na internetu, vršnjačkom nasilju i trgovini ljudima. Pored toga apelovao je na decu koja smatraju da im je bezbednost na bilo koji način ugrožena da to obavezno i kažu svojim roditeljima, profesorima ili da se obrate Fondaciji.

Obzirom da današnjoj radionici nisu prisustvovali svi učenici škole gospodin Jurić je prihvatio poziv profesora da u skorije vreme održi još jednu radionicu u ovoj školi kako bi svi učenici imali priliku da u njoj učestvuju.

Do kraja tekuće godine dogovoreno je održavanje radionica i u OŠ „Desanka Maksimović“ u Bačkoj Palanci, OŠ „Sveti Sava“ u Bačkoj Palanci, Gimnaziji „20. oktobar“ i Tehničkoj školi „9. maj“, a u petak, 23. novembra sa početkom u 19 časova, u Domu kulture u Paragama Igor Jurić održaće tribinu za roditelje i zainteresovane građane.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here