Tribina Igora Jurića u Paragama

"Ukradena bezbednost"

671

Osnivač fondacije „Tijana Jurić“ Igor Jurić gostovao je juče, 23. novembra, u Paragama i tom prilikom za žitelje ovog mesta organizovana je tribina „Ukradena bezbednost“.


Tribina za cilj ima podizanje svesti odraslih osoba o mehanizmima pomoću kojih pedofili i trgovci ljudima dolaze putem interneta i lažnih poslovnih ponuda do naše dece, a bavi se i temom vršnjačkog nasilja. Nizom primera koji su, na žalost, istinite priče, Igor Jurić je približio publici ovu temu i edukovao prisutne kako da sačuvaju bezbednost dece.

Parage su malo mesto i tim pre je bilo zadovoljstvo videti odziv Parožana među kojima su bili učitelji, roditelji, bake i deke koji su prepoznali važnost ove teme.

„KPD „Parage“ u svom radu nastaviće da pruža podršku svim aktivnostima koje za cilj imaju bezbedan život dece. Zahvalni smo Opštini Bačka Palanka na potpisanom sporazumu o saradnji sa Fondacijom kojim je obezbeđena edukacija dece u svim školama u našoj opštini, a Igoru Juriću posebno smo zahvalni na ličnom požrtvovanju i energiji koju ulaže kako bi svaki život bio sačuvan“, navodi se u saopštenju KPD „Parage“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here