Ko je bacao cigle u prazan bazen i oštetio školjku?

2161

BAČKA PALANKA: Radnici zaposleni na radovima na kompleksu bazena u Bačkoj Palanci iz školjke bazena izvadili su više teških predmeta bačenih nakon ispuštanja vode.


„Nakon ispuštanja vode iz bazena vrši se njegova priprema za zimu tačnije zaštita od smrzavanja. U toku tog procesa, dok školjka još nije bila zaštićena, neko od sugrađana bacio je u bazen više teških predmeta i tako napravio štetu koja ponovo mora da se sanira“, kaže za BAP VESTI direktor JP SRC „Tikvara“.

Radnici su juče fotografisali sve što su izvadili i poslali nadležnima da bi bili upoznati sa kakvim problemima se suočavaju dok vrše radove na kompleksu bazena.

Darko Božović, direktor JP SRC „Tikvara“

„Pošto vode nema u bazenu, lajner je oštećen pa ponovo mora da se sanira. Apelujemo na naše sugrađane da se savesno odnose prema imovini opštine Bačka Palanka i svih njenih građana“, navodi Božović.

On dodaje da je građevinska firma koja je izvođač radova, angažovala čuvara koji trenutno boravi na kompleksu bazena.

Da podsetimo, na kompleksu bazena početkom ovog meseca završena je prva faza izgradnje. Za nastavak radova uloženo je ukupno 52 miliona dinara – od Uprave za kapitalna ulaganja 32 miliona dinara i 20 miliona iz lokalnog budžeta.

Završetak bazena Bačkopalančani čekaju gotovo čitavu deceniju. Pored problema sa kojima se susretala aktuelna vlast, sada se pojavljuje novi problem – nesavesnost sugrađana.

Da li je i kome je u interesu da se sabotira izgradnja bazena koji bi trebao da služi svima?

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here