Novogodišnji Đinđuveraj

Sajam unikatnog ručno rađenog nakita

571

Omladinski centar Bačke Palanke raspisao je konkurs za izlagače na Novogodišnjem Đinđuveraju, sajmu unikatnog ručno rađenog nakita.


Sajam će biti održan 27. decembra u kafe baru „Pardon“ u Bačkoj Palanci. Prijave su startovale 1. decembra i trajaće do 20. decembra.

„Nastavljamo sa našom praksom da na Novogodišnjem Đinđuveraju ugostimo 10 kreativaca shodno mogućnostima prostora u kom se izlaže, a to je i ovog puta jedan od kafića u gradu. Bitno je da napomenemo da na konkurs mogu da se prijave isključivo oni koji se bave ručnom izradom nakita, a mi ćemo po isteku roka za prijavu odabrati 10 onih koji će izlagati“, rekla je Tatjana Dančo iz organizacije sajma.

Sve što je potrebno jeste da zainteresovani pošalju tri fotografije komada nakita koji bi bili izloženi, kao i osnovne podatke ime i prezime, naziv radionice i kontakt telefon. Sve to poslati u gore naznačenom roku na mejl adresu [email protected].

„Ukoliko neko ima pitanja slobodno može da ih uputi putem mejla, kao i naše fejsbuk i instagram stranice“, napominje Tatjana Dančo.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here