Potop Bačke na Banovom brdu (VIDEO)

425

BEOGRAD: Fudbaleri Čukaričkog su nastavili seriju pobeda, još jednom dobrom partijom nadigrali su i ubedljivo savaldali Bačku.

Palančani nisu igrali slabo kako bi se po rezultatu moglo zaključiti, u većem delu susreta bili su ravnopravan rival, ali su olako primili golove, a svoje prilike nisu znali da iskoriste. U napadima Čukaričkog prednjačio je Ovusu, koji je bio nerešiva enigma za odbrambene igrače Bačke. Brđani su poveli u 27. minutu, kada je posle slobodnog udarca Ognjen Mudrinski bio najprisebniji u gužvi. Fudbaleri Čukaričkog su nastavili sa atacima, a Palančani su nekoliko puta zapretili kontranapadima.

Ništa se nije promenilo ni na početku drugog dela susreta. Posle jedne lepe akcije Ovusua Kajević je uspeo da pogodi mrežu Palančaka. Samo dva minuta kasnije Ognjen Mudrinski se po drugi put upisao u listu strelaca, na malom prostoru prevario je nekoliko igrača Bačke i plasirao loptu u mrežu. Posle trećeg gola tempo igre je opao, domaćini su bili zadovoljni visokim vođstvom, a Palnčani nisu našli način kako da postignu gol.

Čukarički – Bačka 3:0 (1:0)

BEOGRAD: Stadion Čukaričkog na Banovom brdu, gledalaca 500, sudija: Minaković (Novi Sad), strelci: Mudrinski u 27. i 53. i Kajević u 51. minutu. Žuti kartoni: Šapić, Bogosavac, Ovusu (Čukarički), Pantić, Spremo (Bačka).

ČUKARIČKI: Docić, Bojić (Zorić), Kajević (Vidosavljević), Puškarić, Bogosavac, Stevanović, Veličković, Šapić, Mudrnski (Tedić), Ovusu.

BAČKA: Zogović, Ilić, Živković, Bajić, Makarić (Kojić), Micić (Kostić), Pantić, Arsić, Spremo, Zorić, Čeković (Katanić).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here