Deset godina humanitarnog rada sa “Kovisom”

Crveni krst Bačka Palanka

746

Ovih dana navršava se punih deset godina kako su Crveni krst Bačka Palanka i „Kovis BP“ doo Bačka Palanka postali partneri za humanitarni rad.


– Naime, te 2009. godine Miroslav Đilas, direktor „Kovisa“, nas je pozvao sa idejom da pred Novu godinu uplati Crvenom krstu donaciju od 2.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, da po programima Crvenog krsta te novce utrošimo na najbolji mogući način. Ovim činom je prvi put neko, a u saradnji sa Crvenim krstom na ovaj način pokazao društvenu i socijalnu odgovornost, a da ih mi nismo pozivali i molili.

[wonderplugin_slider id=75]

 

“Kovis“ doo je pravi primer kompanije koja je ovim činom probudila i druge privredne subjekte u Bačkoj Palanci, tako da je Crveni krst Bačka Palanka od tada pa do danas dobijao sve više partnera za humanitarni i socijalni rad, a kojima ćemo se zahvaliti po protokolu Crvenog krsta.

Potpisan je novi ugovor za 2019. godinu sa Olgom Erceg, sadašnjom direktorkom „Kovisa“, gde smo na obostrano zadovoljstvo istakli naše želje i ambicije za sledeću godinu, kažu u Crvenom krstu Bačka Palanka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here