Prva generacija učenika u Malcu Genijalcu uspešno završava školovanje!

1604

Ovog decembra svoje školovanje u Malcu Genijalcu iz Bačke Palanke završava prva generacija upisanih učenika. Nakon dvadeset meseci provedenih kod u ovoj školi, nakon Osnovnog i Naprednog nivoa, savladanog rada na abakusu, mentalnog računanja, bogatiji su za nešto od neprocenjive vrednosti.

U ovoj generaciji učenika koji završavaju program Malac Genijalac su učenici od 6 do 12 godina, a svi su se istakli u nečemu. Dok je nekima sjajno išlo mentalno računanje na velikim brzinama, drugi su pak bili sjajni pri računanju na abakusu, kod nekih učenika se pažnja drastično popravila, neki su popravili školski uspeh, a neki su „naučili da uče“. A to je odgovor na brojna pitanja koja dobijamo od roditelja: “Koje je pravo vreme da upišemo decu  u Malac”?

Iza nas su jako uspešne dve godine, i naši sadašnji i budući učenici imaju dobar primer i motiv za naredna takmičenja. Učestvovali smo na tri takmičenja, na dve Olimpijade u Mentalnoj aritmetici i na Međunarodnom takmičenju. Osvojili smo nekoliko zlatnih, srebrnih i bronzanih odličja, ističu u školi Malac Genijalac.

[wonderplugin_slider id=10]

 

„Svim našim učenicima želimo puno uspeha u daljem školovanju i odrastanju, i nadamo se da će im znanje stečeno u Malcu dosta pomoći!“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here