Bulut, Ivana i Marko – poruke za 2019. godinu

795

Kraj godine rezervisan je za svođenje računa, opuštanje, odmor sa najmilijima, ali i planiranje onoga što sledi u narednih 365 dana.

Svoj kutak su u tri pitanja za vas otkrili i naši sportisti, Dušan Bulut, Ivana Španović i Marko Dragosavljević – evo kako će oni provesti Novu, po čemu će pamtiti staru i šta bi poželeli sebi i drugima u 2019!

Dušan Bulut (Foto: Aleksandar Kampasi)

DUŠAN BULUT

– Posle dve godine odsustva, konačno ću Novu godinu provesti u Novom Sadu, sa najbližim prijateljima. A 2018. ću definitivno pamtiti kao najbolju da sada na svim poljima, osvojili smo sve što se osvojiti može. Svima želim svako dobro!

Ivana Španović (Foto: Predrag Vučković)

IVANA ŠPANOVIĆ

Poslednji trening radim 30. 12. u ovoj godini, posle imam nekoliko dana pauze, iskoristiću ih da budem kod kuće sa verenikom i prijateljima i da uživam u praznicima.

Moja najviša tačka 2018. je činjenica da sam postala dvoranska prvakinja sveta, najniža odustajanje od EP u Berlinu i rani kraj sezone, ali sam srećna što sam se zdrava vratila u punom treningu i na mesec dana od otvaranja nove sezone.

Glavni fokus 2019. je Svetsko prvenstvo u Dohi, želim da budem na najvišem nivou jer će to biti najveća i poslednja provera pred ono što će biti vrhunac karijere, a to su Olimpijske igre u Tokiju! Srećni praznici svima od srca!

Marko Dragosavljević (Foto: Luka Banda)

MARKO DRAGOSAVLJEVIĆ

– Praznike uvek čekam porodično i sa najužim krugom prijatelja. Pamtiću ovu godinu po ličnim uspesima i po ulasku u Red Bull porodicu. Sve što bih poželeo sebi i drugima su zdravlje, mir i veliki trud. Samo veliki trud donosi veliki uspeh!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here