U toku velika akcija policije, desetine uhapšenih članova narko klanova

1049

Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala, objavili su mediji.


Kako se navodi, među uhapšenima su i neki dobro poznati kriminalci. Akcija protiv pripadnika organizovanih kriminalnih grupa posebno je usmerena na one koji su povezani sa narko klanovima.

Policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko desetina kuća i stanova i uhapsila desetine osumnjičenih. Pretresi njihovih objekata su u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, među privedenima su i Veselin Vukotić, Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Miljan Vuković, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo…

[wonderplugin_slider id=64]

 

Nebojšu Stojkovića Stojketa (49) policija je označila kao vođu „rakovičkog klana“, a operativna saznanja ukazuju da je poslednjih godina bio u bliskoj vezi sa ljudima iz okruženja Luke Bojovića. Nepoznati napadač ranio ga je u Barseloni 28. septembra prošle godine.

Zvonko Mateović je javnosti poznat kao telohranitelj Željka Ražnatovića Arakana. On je, prilikom ubistva Ražnatovića u hotelu „Interkontinental“ u Beogradu 2000. godine, ranio Dobrosava Gavrića, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora kao izvršilac ubistva, ali je nedostupan pravosudnim organima Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here