Mig Electronics – Продавница мобилних телефона и опреме

Код њих можете пронаћи електронске цигарете, једнократне vipe цигаре, софтверe за мобилне телефоне, селфи штапови, навигације и још много тога.

10744

Сервис мобилних телефона и опреме „Mig Electronics“ налази се у улици Веселина Маслеше 4, у Бачкој Паланци, поред биоскопа и нуди Вам велики избор мобилних телефона и опреме водећих светских произвођача, као и сервис телефона и таблета.


„Mig Electronics“ већ дуго ради успешно на задовољство својих клијената. Фирма је опредељена за сервис и продају мобилних телефона и пратеће опреме и лидер је у свом послу на територији Бачке Паланке.

Servis mobilnih telefona broj 1 u backoj palanci

„Нудимо широк асортиман пратеће опреме, као и сервис ваших телефона. Располажемо са најсавременијим машинама и алатима на тржисту. У свом опису услуга нудимо квалитетна и брза решења за све врсте софтверских и хардверских кварова, а у понуди производа налази се богата палета квалитетне и функционалне додатне опреме.“

 

-Висок квалитет услуга, као и повољне цене производа, учиниле су да стекнемо велики број задовољних клијената који су нас радо препоручили својим најближима.

НОВО У ПОНУДИ !!!!

Асортиман производа чине:


МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

У понуди су све марке мобилних телефона, као и најновији модели телефона на тржишту по најповољнијим ценама („Samsung“, „Iphone“, „Huawei“, „Xiaomi“ …).

БАТЕРИЈЕ ЗА ТЕЛЕФОНЕ

Ове можете пронаћи оригинал и заменске батерије за мобилне телефоне, познате брендове батерија („Varta“, „Agena“, „Duracell“, „Fujitsu“…), екстерне батерије за пуњење, батерије за фиксне телефоне.

ФУТРОЛЕ ЗА МОБИЛНЕ ТЕЛЕФОНЕ И ТАБЛЕТЕ

Силиконске футроле, тврде футроле – облоге, футроле и торбице. Kод њих можете и купити персонализоване маске за ваш телефон са омиљеним принтом или сликом.

„Iphone“ ОПРЕМА И СЕРВИС

„Apple iPhone“ додатна опрема за све серије телефона (заштитна стакла, пуњачи, звучници, слушалице), поправка микрофона, кућишта, звучника, дисплеја и осталих делова.

ДОДАТНА ОПРЕМА ЗА ТЕЛЕФОНЕ И ТАБЛЕТЕ

Кућни пуњачи за телефоне, ауто пуњачи, ауто држачи, заштитне фолије и заштитна стакла, слушалице, магнетни каблови за пуњење. блуетоотх слушалице, блуетоотх звучнике, меморијске картице и „USB“ Флеш меморије, „USB“ каблови, „HDM“ каблови, „AUX“ каблови и још много тога.

ОСТАЛИ ПРОИЗВОДИ

Код њих можете пронаћи електронске цигарете, једнократне vipe цигаре, софтверe за мобилне телефоне, селфи штапови, навигације (Убацивање мапа у „GPS“ уређаје – у телефоне и „GPS“ уређаје за кола) и још много тога.

 

Свакодневно прате развој мобилне телефоније и свим купцима пружају максимално професионалну, брзу и квалитетну услугу, што је у данашње време најбитније.

 

„Наш тим сервисера нуди Вам све врсте поправки мобилних телефона и опреме, у најкраћем могућем року. Захваљујући употреби савремених алата и машина сваки квар ћемо отклонити брзо и лако, како би Ваш мобилни телефон опет био у функцији и како бисте могли да уживате у комуникацији“

Пружамо услуге сервиса и подршке за клијенте из целе Србије који нам, захваљујући великом искуству, брзини отклањања кварова, високом квалитету услуга и поправки, као и повољним ценама, свакодневно поверавају своје уређаје.

Пoзовите нас и доказаћемо да смо проверено добар сервис!

Запратите „Mig Electronics“ на Инстаграму и Фејсбуку.

Радно време:

Радним данима 09 – 20 часова
Суботом: 09 – 15 часова

 

Веселина Маслеше 4, 21400 Бачка Паланка – поред биоскопа

Teлефон: 065/9-SERVIS (9737847)

Веб-сајт: www.migelectronics.com

       065/9096666, 065/3392085

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here