Ponovo raspisan konkurs za izbor direktora JKP „Komunalprojekt“

1561

BAČKA PALANKA: Odluka o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP „Komunalprojekt“ doneta je današnjoj 30. sednici Skupštine opštine Bačka Palanka.


Naime, na javni konkurs koji je objavljen 9. novembra 2018. Komisiji za sprovođenje konkursa za izbor direktora pristiglo je tri prijave:

  • Prijava Mladena Lučića iz Nove Gajdobre;
  • Prijava Milenka Krnete iz Bačke Palanke;
  • Prijava Aleksandra Bogunovića iz Bačke Palanke.

Kako se navodi u zaključku Komisije, nijedan od tri kandidata nije dostavio potvrdu nadležnog organa da licu, u skladu sa zakonom kojim se uređuju krivična dela, nije izrečena mera bezbednosti zbog čega su prijave od strane nadležne Komisije odbačene. Kandidat Mladen Lučić nije dostavio odgovarajući dokaz da ima tri godine iskustva na poslovima koji su povezani sa poslovima JKP „Komunalprojekt“, takođe stoji u zaključku.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Da podsetimo, u oktobru protekle godine, rešenjem Apelacionog suda poništeno je imenovanje Aleksandra Bogunovića za direktora JKP „Komunalprojekt“ u 2017. godini, a Opštinsko veće je tada za vršioca dužnosti direktora postavilo Anu Žigmund do sprovođenja novog konkursa.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana i počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja javnog konkursa u „Službenom glasniku Republike Srbije“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here