Bačkopalančanka predstavlja Srbiju na izboru za Miss Evrope

6637

Osamnaestogošnja Aleksandra Mileusnic iz Bačke Palanke trenutno je srednjoškolka četvrte godine SSŠ „Dr Radivoj Uvalic“, ali je i devojka koja se istakla u Srbiji po svom šarmu i lepoti. Ona ove godine predstavlja Srbiju na izboru Miss Europe World 2019. koji se svake godine tradicionalno održava u Bejrutu. Pre odlazak na takmičenje za BAP VESTI Aleksandra je rekla nešto više o sebi, a i samom takmičenju u izboru za miss Evrope koje je čeka.


Aleksandra kakvi su ti planovi za dalje, da li vidiš sebe profesionalno u modelingu?

Imam puno planova za budućnost, trenutno na prvom mestu mi je upis na fakultet. Što se tiče modelinga volela bih da ostvarim karijeru u inostranstvu, da još dosta putujem, ali se trenutno ne opterećujem previše time, jer sam dosta mlada i verujem da će sve doći u pravo vreme. 

Kako si postala predstavnica Srbije na izboru za Miss Evrope?

Za izbor lepote sam saznala putem svoje matične agencije – Alexy Models koja je visoko profesionalna modna agencija sa sedištem u Beogradu. Nosilac je internacionalnih licenci izbora za Miss World Next Top Model, Miss Europe i Miss Tourism Universe. Modna agencija Alexy Models usmerena je na otkrivanje talentovanih mladih modela iz država regiona kao i njihov lični razvoj shodno njihovom potencijalu. Odlučili su, shodno tome, da ja budem predstavnica Srbije na predstojećem izboru Miss Europe World 2019 koji se svake godine tradicionalno održava u Bejrutu.

Šta očekuješ od ovog takmičenja?

Takmičenje traje od 20. februara do 10. marta i na izboru lepote će učestvovati oko 40 predstavnica iz cele Evrope. Sa nestrpljenjem isčekujem odlazak na ovaj izbor. Moja očekivanja su da ostvarim što bolji plasman na takmičenju, predstavim svoju zemlju u najboljem svetlu i opravdam očekivanja moje agencije.

Poželimo Aleksandri sreću na ovom takmičenju. Ipak, Bačkopalančanke su se uvek isticale po lepoti i šarmu.

[wonderplugin_slider id=64]

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here