Kompaniji „Nectar“ prestižno priznanje „Kosta Mirosavljević“

Za značajan doprinos u sektoru poljoprivrede i izuzetne kompanijske rezultate u 2018. godini

694

U okviru svečane akademije, održane u petak 01.02. kojom je Privredna komora Vojvodine proslavila 100 godina postojanja i rada, kompaniji Nectar uručeno je posebno priznanje „Kosta Mirosavljević“ za značajan doprinos u sektoru poljoprivrede i izuzetne kompanijske rezultate u 2018. godini.


Ovo prestižno priznanje na svečanoj ceremoniji vlasniku Nectar grupe Slobodanu Radunu uručili su predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, uz prisustvo brojnih zvaničnika i medija.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Kompanija Nectar u 2018. godini proslavila je punih 20. godina postojanja. Prestižno priznanje koje je uručeno na svečanoj akademiji, još jedna je potvrda da je kompanija na dobrom putu, razvoja i napretka. Za dve decenije poslovanja kompanija je generisala više od milijardu evra bruto dodate vrednosti, u sistemu vrednosti u kojem je aktivnostima kompanije podržano više od 5.500 zaposlenih u Republici Srbiji.

Tokom prethodne dve decenije Nectar je beležio konstantan rast, uvek poslovao sa profitom i napravio veliki iskorak za srpsku privredu kroz akviziciju i uspešno poslovanje Fructala, brend ikone bivše Jugoslavije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here