Stigla pojačanja

Fudbaleri „Borca 46“ iz Obrovca počeli pripreme

1079

Fudbaleri „Borca 46“ iz Obrovca su 10. februara počeli pripreme za nastavak prvenstva u Somborskoj područnoj ligi.


Trener ekipe Duško Zečević okupio je 30 fudbalera koji će konkurisati za najbolji tim. Ekipa „Borca 46“ se u zimskoj pauzi pojačala sa Milošem Jandrićem i Aleksandrom Ponjevićem koji su u prošloj sezoni igrali za parošku „Budućnost“ i sada se vraćaju u matični klub, kao i igrač sredine terena Saša Balango iz „Tvrđave“ iz Bača.

Sva trojica su, inače, bivši igrači obrovačkog fudbalskog kluba koji će mnogo značiti ekipi trenera Zečevića. Vratili su se igrači koji su bili odsutni pola sezone Nenad Lalić, Radovan Popadić i Vladimir Đurišić. Na pripremama su prvom timu priključeni mladi igrači Jovin, Petar Kozomora, Glamočanin, Stanković i Novica Nikolić.

Trener Zečević računa i na proverene snage koji su nosili dres „Borca 46“ u jesenjem delu sezone, a to su: Marko Đukić, Johan Lakatoš, Saša Ramić, Goran Maksimović, Predrag Tankosić, Simeun Kozomora, Vladimir Stanišić, Miodrag Jovanović, Stevan Jovanović, Ivan Nikolić, Nebojša Nikolić, Dušan Draško, Marko Knežević, Mirko Vukojev. Milan Petković, Duško Pešut, Učur i Vukotić, kao i mladi golman Milosavljević.

Tokom zimske pauze su klub napustili JovicaTrkulja i Bošnjak koji su prešli u „Budućnost“ iz Mladenova. U razgovoru sa predsednikom kluba Milanom Grahovcem čuli smo da će ekipa „Borca 46“ biti mnogo jača na proleće, iako je Grahovac zadovoljan do sada ostvarenim rezultatima. Osvojeno je osmo mesto od šesnaest ekipa i to je uspeh, jer je „Borac 46“ novajlija u ligi.

Treba reći i to da je dolaskom predsednika Grahovca urađeno dosta toga na igralištu koje je dobilo potpuno novi izgled, a trava je na terenu dobro očuvana. Finansije su stabilne, zahvaljujući sponzorima kojima dugujemo zahvalnost, dodaje Milan Grahovac. Inače, cilj kluba u predstojećem prolećnom delu sezone je da se zadrži u ovoj ligi, jer „Borac 46“ ima uglavnom igrače iz svog mesta.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here