Pojačanja za opstanak u ligi

Pripreme fudbalera vojvođanskog ligaša „Budućnosti“ iz Mladenova teku po planu

850

Pripreme za prolećni deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi –Sever su fudbaleri „Budućnosti“ iz Mladenova počeli 27. januara.


Milan Antonić

Bez većih problema za sada protiču pripreme Mladenovljana, a trener „Budućnosti“ Milan Antonić ističe da je odziv igrača na treninzima dobar. Do početka nastavka sezone (10. marta) fudbaleri „Budućnosti“ će odigrati dve kontrolne utakmice, a generalnu probu Mladenovljani će imati 3. marta protiv „Radničkog“ iz Sombora.

– U pauzi između jesenjeg i prolećnog dela prvenstva naše redove su napustili Kovačević koji je pristupio OFK „Starom gradu“ i Tasić koji je prešao u srpskoligaša „ČSK Pivaru“ iz Čelareva. Sa druge strane, novi igrači „Budućnosti“ tokom ove zime postali su Milan Subošić, krilni igrač, Jovan Vasić špic, Strahinja Sekulić prednji vezni i Miloš Jurčević, špic. Novi igrači za sada su se veoma dobro uklopili u novu sredinu i od njih u nastupajućoj polusezoni mnogo očekujemo, kaže Milan Antonić, trener „Budućnosti“.

Kada su u pitanju ambicije Mladenovljana u predstojećoj polusezoni, Antonić kaže:

– Samo sa jednim ciljem i jednom željom ulazimo u prolećnu polusezonu. Nastojaćemo na sve načine da se izborimo za opstanak u ligi. Do sada smo odigrali dve prijateljske utakmice i obe rešili u svoju korist. Pobediliž smo „Krila Krajine“ sa 1:0 i istim rezultatom „Tvrđavu“ iz Bača. Do početka prolećne polusezone, planiramo da odigramo „generalku“ protiv „Radničkog“ iz Sombora. Biće nam to odlična provera pred susret prvog kola prolećne polusezone sa „Tisom“ u Adorjanu, ističe Antonić.

U FK “Budućnost” čvrsto veruju da će u prolećnoj polusezoni uspeti da se izbore za očuvanje statusa vojvođanskog ligaša, mada to neće biti ni malo lako.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here